Cakesmash sessions

Wil je voor je kleintje de allerleukste fotoshoot boeken voor als ze 1 jaar worden?
Plakkerige handjes, gekleurde en vuile snoetjes… dat is cakesmash time! Voor je kindje’s eerste verjaardag vieren we feest in de studio. Vooraf maken we ook een aantal foto’s zonder taart of feestelijk decor  zodat u ook een leuk portret hebt zonder verwijzing naar de verjaardag.
We voorzien een taartje (of je mag er zelf ééntje voorzien). Vooraf maken we foto’s van je lieverd in zijn/haar feestpakje en dan halen we de taart boven en mag hij/zij zich volledig uitleven. Dit geeft altijd leuke beelden! Achteraf spoelen we al die taart weg in een leuk schuimbadje, ook hier nemen we foto’s van!

lees verder onder de foto

cakesmashfotografie Antwerpen

Een cakesmash begint vanaf 175 euro (exclusief taart)

wat zit er mee inbegrepen?
– 1 uur opnametijd in een aangenaam warme studio (kan uitlopen)
– gebruik van kleertjes, props, achtergronden, ondergronden, ballonnetjes of andere versiering
–  bewerking van de gekozen foto’s
– lekker warm schuimbadje
– de absolute zekerheid dat u prachtige foto’s zal hebben

Van daaruit kan u nog foto’s aankopen, u hebt keuze uit verschillende pakketjes waarin dan ook de digitale bestandjes verwerkt zitten. Voor meer info hierover graag even een mailtje! 😉
Het decor met de mooie ballonslingers begint vanaf het 2de pakketje, deze zit niet in de standaardsessie mee inbegrepen. (we voorzien uiteraard wel een leuk decor met ballonnetjes in de basissessie, maar geen slinger! 😉 )
Of bij opleg van 50 euro kan u ook bij de basissessieprijs van de cakesmash of bij een andere sessie (bv kidssession) een ballonslinger-decor  laten maken door ons.

Wil je een afspraak maken of wil je nog wat meer informatie? Neem dan even contact  met ons op.

cakesmashfotograaf Antwerpen