Cakesmash sessions

Wil je voor je kleintje de allerleukste fotoshoot boeken als ze 1 jaar worden?
Plakkerige handjes, vuile snoetjes… dat is cakesmash time!

Voor je kindje’s eerste verjaardag vieren we feest in de studio. Vooraf maken we ook een aantal foto’s zonder taart of feestelijk decor  zodat u ook een leuk portret hebt zonder verwijzing naar de verjaardag.
We voorzien een taartje (of je mag er zelf ééntje voorzien). Vooraf maken we foto’s van je lieverd in zijn/haar feestpakje en dan halen we de taart boven en mag hij/zij zich volledig uitleven. Dit geeft altijd leuke beelden! Achteraf spoelen we al die taart weg in een leuk schuimbadje, ook hier nemen we foto’s van!

lees verder onder de foto

cakesmashfotografie Antwerpen

de sessieprijs van een cakesmash komt op 175 euro (exclusief taart)

wat zit er mee inbegrepen?
– onze know how en ervaring waardoor u de absolute zekerheid krijgt op mooie foto’s
– 1 uur opnametijd in een aangenaam warme studio (kan uitlopen)
– deze sessie bestaat uit 3 delen: eerste deel met een leuk decor al dan niet met verwijzing naar de verjaardag, cakesmashdecor met taartje, en dan nog de badsessie
– ook het lekker warm schuimbadje en gebruik van de handdoeken zit hier dus mee inbegrepen
– gebruik van props, achtergronden, ondergronden, ballonnetjes of andere versiering, telkens de mooiste kwaliteit die er te krijgen valt.
–  eerste bewerking van de foto’s
– viewingsessie
– de zekerheid dat je mooie foto’s zal hebben
– onze prijzen zijn steeds inclusief btw

Van daaruit kan u foto’s aankopen, u hebt keuze uit verschillende pakketjes waarin dan ook de digitale bestandjes verwerkt zitten. Voor meer info hierover graag even een mailtje! 😉
Het decor met de mooie ballonslingers begint vanaf het 2de pakketje, deze zit niet in de standaardsessie mee inbegrepen. (we voorzien uiteraard ballonnetjes in de basissessie, maar geen slinger! 😉 )
Of bij opleg van 30 euro kan u ook bij de basissessieprijs van de cakesmash of bij een andere sessie (bv kidssession) een ballonslinger-decor  laten maken door ons.

Wil je een afspraak maken of wil je nog wat meer informatie? Neem dan even contact  met ons op.

cakesmashfotograaf Antwerpen